Sassi here.

Hääj. Sorry att det inte har blivit nå uppdatering på denna blogg sen jag var hos Erre men jag har inte haft tid och det har nog inte hon heller. ;) Fast jag hoppas på att det fortfarande e lika mycke om inte mer läsare osv. Aja, idag så e det ju Lördag som dom flesta redan vet, och jag vaknade vid 9 nått, jag for och sov igår eller det var ju idag eller inatt om man säger så, men aja jag for sov halv 2 fast jag somnade inte förrän halv 3 typ. :d Jaoo, jag har inte så hemskt mycke mer å säga kanske bara att jag ska ikv på 30års kalas eller vad det nu heter min morbror fyller år. :-) Kika gäärna in på min blogg oxå som heter: Http://www.sassiii.devote.se Och om ni skulle vara så underbara å kommentera oxå, sånt gillar jag. ;)

Så blev det. :)

'Hallojj, jag vet inte direkt vad jag ska blogga om men ivf. Igår släckte vi lampan kl. 03 (på natten)
fast vi somnade ändå typ halv 4. ;) På kvällen så läste Erre ett kapitel av Egoboost, och jag (Sassi) ett kapitel. Sen så hade vi sådäär lagom skoj och smsade med en vääldig social (:
Åååh, vet faktiskt inte vad jag ska blogga om nå mer det blir inte å grilla iaf, det var så tråkigt väder, fast då blire grillning på fredag ist och då kanske det kommer lite bilder fast jag vet inte'!!


Sassii och Erreee hära!!

Heej hej!

Idag så kom Sassi till Erre (jag) :)
Vi har typ inte hunnit göra så mycket idag:) 
Men imrn så ska vi grilla om det är fint väder. 
Okääj, nu e det Sandra som skriver. ;)
Erre gick typ nånstans. :P Asså, har inte
så mycke att skriva precis. (Y)
Förlåt oxå för dåålig uppdatering,
men vi har helt enkelt  FULLT upp om man
säger såå.'!

Heejdåå. <3

RSS 2.0