Johooo!

Jag måste be Erica blogga oxå, orkar inte sköta det här själv... Statistiken e ju inte så speciellt good heller, några få läser men ni som läser skulle ni vela vara så gott om lite vänliga ivf, kommentera bara ex. "jag läser" eller "hej" eller något sånt! Vet inte direkt vad jag ska blogga om heller men laddar ner en bild ivf!
Kankse inte världens bästa och snyggaste bild men de e alltid roligare med bilder fast de e bara en men sprolla! ska blogga nu på en annan av mina bloggar fast den har jag oxå tsm med en kompis om ni som läser den här vill läsa den så skriver jag webbadressen här --> http://www.sese.devote.se
Kommentera gääärna...
//Sandra

sassi häär.

De va vÄÄÄldigt lÄnge sen de blev nÅn uppdatering.... :) Jag har mkt annat att gÖra sÅ jag hinner inte. Idag e de ju TORSADG som de flesta vet, och vi har elevens val pÅ torsdagar och jag har ju Teater pÅ de... :p och ikv ska jag pÅ en anna teater trÄning.. NÄr de blir att spela upp sÅ komme ja typ att blanda ihop replikerna... :0 Men ivf i teatern sÅ e jag och Ayelin KOCKAR och vi ska baka en gooood tÅrta.
;)
Vi ska gÖra en CIRKUS teater fast man komme inte stava: Cirkus utan vi kommer att stava: Zirkus... :) Men orka tjata om de, vid en typ 17 tiden sÅ komme Ayelin hit, fÖr teatern bÖrjar 18. Vet typ inte va ja ska skriva om. Och hoppas att Erre bloggar nÅn dag. :)
Saknar fÖrresten deej Erre gumman, och grattis igen i efterskott. ;)
KOMMENTERA NI SOM LÄSER THANXXX!! -.-

RSS 2.0